Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/.htaccess/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/COPYING/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/ChangeLog/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/INSTALL/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/Makefile/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/UPGRADING/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/favicon.ico/_config.php) is not within the allowed path(s): (/storage/content/15/172715/activepartner.se/:/storage/configuration/wrappers/15/172715/activepartner.se/:/tmp/) in /storage/content/15/172715/activepartner.se/public_html/sapphire/core/i18n.php on line 1739 Business Coaching Active Partner

Business Coaching

Ledarutveckling med coaching som verktyg och med affären I focus

Business Coaching kan hjälpa dig som har en ledande position, att sätta bättre mål, nå dina mål snabbare, fatta bättre beslut och förbättra dina relationer.

Business Coaching handlar om framtiden: att upptäcka din potential och uppnå det - snabbt.
Eftersom vår Coaching är en skräddarsydd intervention, är det mycket svårt att säga exakt vad det innebär eftersom det skulle uppfattas olika av var och en som läser detta och vara en annorlunda upplevelse för alla. Men nedan är några av de särskilda förmåner som våra kunder skulle vinna på att arbeta med oss. 


Känner du igen dig i några av våra ganska vanliga situationer?


7 Anledningar varför ledare bör överväga Business Coaching
  

1. Eftersom du redan är bra och inser att det kommer att ta det lite extra tid att bli Outstanding! - På samma sätt som elitidrottsmän behöver tränare inom sitt område, så kommer du också att behöva tränare inom ditt område, du behöver en Business Coach som känner igen dina bilder och situationer.

Vi kommer att hålla dig ansvarig, kräva resultat, driva dig framåt men också vara där för att gratulera dig till ett väl utfört arbete!

2. Du känner att du är gift med din verksamhet och att den kräver många arbets timmar - Om du är redo att börja ta kontroll över de timmar som du bidrar till verksamheten och få bättre resultat bör du överväga Business Coaching.

3. Ditt företag genererar inte tillräckligt med vinst för att motivera dina ansträngningar - Om du vill fortsätta att göra det du alltid har gjort borde det inte komma som någon överraskning att ni kommer att få samma resultat.

Våra Coacher kommer att utmana det och få dig fokuserad på att åtgärder vidtas för att öka vinsten, målet är att du kör din verksamhet framåt.

Det kommer att innebära förändringar, så du måste vara öppen för detta för att det skall lyckas. Resultaten kan bokstavligen vara att öka dina intäkter och vinster inom några månader efter start av programmet.

4. Du tror att verksamheten blir lidande om du inte är där hela tiden, att du tar en semester är uteslutet

Din coach hjälper dig att sätta igång affärsprocesser och att utveckla din ledningsgrupp så att affärerna ska blomstra, du kommer att känna att du verkligen har kontroll över situationen och att många olika processer drivs framåt av medarbetarna fastän att du inte är på plats lika mycket.

Lång semester och tid att förbättra din golf handicap blir plötsligt bli verklighet.

5. Du har fallit av kärlek till ditt företag - Tror du ibland att livet skulle vara enklare utan allt krångel?

Din Business Coach kommer att underblåsa dina känslor och hjälpa dig att sanera dina visioner och mål för verksamheten.

6. Du har mycket erfarenhet, men du har egentligen inte investerat i dig själv - Du kan skicka din personal under utbildning, men dina egna krav har rört sig bortom allmän utbildning.

Som ett resultat har du försummat dig. Investera i en Business Coach, det är en livsvarig och personlig erfarenhet. Din Coach kommer att arbeta med dig för att förbättra vissa aspekter av ditt eget arbete och lämnar personligt stöd och motivation för att uppnå och bygga på förbättringar.

Relationen mellan dig och din personliga Coach säkerställer snabb och maximal effekt på din och ditt företags prestanda och ger en mätbar avkastning.

 

7. Du har glömt var verksamheten är på väg och varför - Som en "outsider", din coach kan se skogen från träden.

Vi är inte förblindade av industrin och dess fördomar eller ditt företags tidigare sätt att göra saker - "vi har alltid gjort så här" heter det i många organisationer!

Vi kommer att ställa de svåra frågorna ni har velat att undvika och utmanar dig att vidta åtgärder. 

  

Några ytterligare fördelar Business Coaching .... 
  

För många människor kan en ledande poistion vara ett ensamt jobb - en av de många roller din personliga Coach spelar är som ett bollplank och en förtrogen, någon som verkligen bryr sig om de frågor och tankar som ni har och är där för att hjälpa dig att hitta lösningar på de problem snabbt och effektivt.


Programmet som vi genomför är skräddarsytt och anpassat helt efter dina behov och krav. Vi fokuserar helt på resultat

 

Agera nu boka och Business Coaching med en av våra främsta Business Coaches. Din personlige Coach kommer utses utav av våra experter efter din kravbild. Har du frågor så kontakta oss gärna för mer information.

 


 

 

Hur går jag vidare?

Skulle ni vara intresserade av att veta mer om hur Active Partner kan bistå Er och vad det skulle innebära för er organisation?

Ring oss på 040-644 48 80 eller maila på info@activepartner.se

 

Ni kan också fylla i vår interesseanmälan så kontaktar vi er. Klicka på länken här  Aktivitets anmälan